Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mesterfodrászok képes leírás - Hajfesték.tlap.hu
részletek »

Mesterfodrászok - Hajfesték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajfestek.tlap.hu » Mesterfodrászok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Almási Gabriella

Almási Gabriella

Mindenekelőtt köszönöm vendégeimnek, hogy hozzám járnak hajat vágatni. Azoknak akik nem ismernek, pár szóban bemutatkozom. Budapesten élek, van egy iskolás kisfiam, 18 esztendeje készítem a frizurákat. Húszéves koromban kóstoltam bele a fodrászkodásba, az akkori Dallos Ida Fodrász Iskolában. Mestereim Gazdag Istvánné (Erika) illetve Czuczi Mátyás mesterfodrászok voltak. Három műhelyben dolgoztam, a VI. illetve a VII. kerületben. Készítek férfi-, női és gyerekfrizurákat, esküvőre, ballagásra, szalagavatóra hajkölteményeket. Kizárólag Schwarzkopf-készítményeket használok. Szeretem a munkámat, a vendégeimet. Vallom, hogy változni jó és időnként kell is.

Backstage Hair

Backstage Hair

A Backstagehair ötlete egy éve érlelődött Csetneki Sasa fejében. Ekkor alakult meg maga a csapat, Sasa, Molnár Attila és Papp Andrea személyében. Célunk egy olyan szalon létrehozása, mely az egyéniség tiszteletben tartása mellett a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, elérhető áron. Szalonunk sikerének titka a magas szintű, precíz szolgáltatás, minőségi anyaghasználat, dolgozóink szakmai alázata. Az üzlet belső kialakításával, színvilágával, sajátos stílusával egyedi hangulatot kíván átadni vendégei számára. A Backstagehair karakteres designjával, önálló arculatával egy újfajta érzésvilágot közvetít a keleti országrészben.

Binder Art

Binder Art

Filozófiánk: Hisszük, hogy a szépség nem más, mint arány és harmónia. Akkor lehetünk a legszebbek, ha személyiségünk, színvilágunk, frizuránk, sminkünk - nőknél - tökéletes harmóniában áll egymással. Kényelem: Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink kényelmére és kiszolgálására. Várakozás alatt kényelmes fotelekben, videón követheti figyelemmel a legújabb trendeket, vagy igénybe veheti a vendégeink számára biztosított internet asztalunkat. Mindeközben egy jó kávéra, illetve egy pohár pezsgőre is meghívjuk.

Drótos Richard Kamill Mesterfodrász

Drótos Richard Kamill Mesterfodrász

Drótos Richard Kamill mesterfodrász vagyok , és egyben tulajdonos is.Szaktudásom kiterjed továbbá a sminkelés, műkörömépítés,hajhosszabbítás és 3d műszempilla felrakásig. Minden kedves vendégünket szeretettel várjuk zuglói fodrász és szépségszalonunkba! Ha szeretné, hogy mesterfodrász alkosson új frizurát önnek,akkor jöjjön el, nem fogja megbánni. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő szépészeti beavatkozást. Legyen az fodrászat, kozmetika, kézápolás. Gyönyörű és egyben otthonos környezetben.

Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt! Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura és a smink teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt.

Hirdetés
Feigl Orsolya

Feigl Orsolya

Tizennégy éve vagyok fodrász, egy éve végeztem mesterfodrászként. Szakmám egyben a hobbim is, határtalan lehetőségeket rejt magában. Szeretem a vendégeimet - azt hiszem, ők is engem. Igazi kihívás számomra, amikor vendégem megtisztel bizalmával és lehetőséget ad arra, hogy a számára legjobb frizurát alkossam. Professzionális Schwarzkopf-termékekkel dolgozom a minőségi munka érdekében. Festek, vágok, átalakítok, vagy szinten tartom a frizurádat. Szívesen készítek alkalmi frizurákat is, esküvőre, szalagavatóra stb. Újítani szeretnél? Gyere el! Szeretettel várlak (üzletünkben kozmetika és manikűr-pedikűr-szolgáltatás is működik).

Hajas László

Hajas László

A Hajas szalonok legfontosabb célja a Vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségének megfelelő frizura kialakítása. Azért hogy ez ne csak egy jelmondat legyen fodrászaink évek óta folyamatosan továbbképzésen vesznek részt hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával szakmánk minden területét érintve foglakoznak a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való felkészítésével.

Roder Andor mesterfodrász

Roder Andor mesterfodrász

A FigaRoder fodrász szalon 1995 óta várja vendégeit Budapest szívében, a Síp utcában. A fodrászat kapuit Roder Andor mesterfodrász nyitotta meg, a Roder fodrász dinasztia tagjaként. Mit nyújt a FigaRoder fodrászat? Női és férfi frizurák a legfrissebb hazai és külföldi divat szerint Családias hangulat, pletykák Finom kávé Kellemes, elegáns környezet Professzionális tanácsadás Professzionális fodrász termékek Elfogadható árak

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

A Signora Szépségszalon a Szigetköz fővárosában található Mosonmagyaróváron, a Thermál Hotel területén, a termálfürdő bejáratánál. Kínálatában minden megtalálható, ami egy igényes szépségszalonhoz elengedhetetlen. A kozmetikában olyan világhírű és kiváló minőségű termékeket alkalmaznak, mint a Maria Galland Paris, a Payot Paris, a GIGI és a Joy Blasco. A fodrászatban új vágás- és melírtechnikákat ismerhetnek meg, melyeket az állandó továbbképzések alkalmával sajátítanak el a fodrászaik. Elsősorban a nagy népszerűségnek örvendő L?ORÉAL termékeket alkalmazzák utánozhatatlan ragyogó hajszíneivel, kitűnő dauervizeivel és professzionális hajápolási szereivel, melyek egyszerre varázsolják Önt vonzóvá és ellenállhatatlanná, anélkül hogy haja minőségében kárt tennének.

Hirdetés
Szabó Imre

Szabó Imre

Fodrászat - A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, ennek következménye lett az országos versenyeken való megjelenés. Amiken számtalan kiváló eredményt értem el. 1967-ben első nagy sikerem, 'Magyar Bajnok' cím, 1974-ben Mester Bajnok, 3 világbajnokságon vettem részt. 1976-ban berlini nemzetközi versenyen Elsú helyezett lettem. 1977-ben mestervizsgáztam és beindítottam a vállalkozásomat. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat, ahol a fodrász tevékenység mellett kozmetikát is működtetek a feleségemmel együtt. Az üzleteimben Wella termékekkel, kozmetikáinkban pedig Deynique termékkel dolgozunk. A munka mellett a tanulóképzésre és a számtalan bemutatón való szereplésre is jut időm. Wella top team tag vagyok, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a Mester vizsga bizottság elnöke lehetek,és végül ,de nem utolsó sorban 2006 novemberében Életmű Díjat kaptam.

Szabó Valéria

Szabó Valéria

1986 óta működünk Újlipótvárosban a Raul Wallenberg utcában barátságos, fiatalos, vidám környezetben. Figyelemmel követjük az aktuális és legújabb divatirányzatokat, de a klasszikus vonalakat sem felejtjük el. Kompromisszumra törekszünk a vendég kívánsága és a számára megfelelő stílus között azzal, hogy figyelembe vesszük a személyét és az egész egyén színeit, típusát (stílustanácsadás). Ezzel szeretnénk hozzájárulni kedves vendégeink elégedettségéhez és ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Szél Sándor Figaro mesterfodrász

Szél Sándor Figaro mesterfodrász

Szél Sándor mesterfodrász és csapata szeretettel várja Debrecenben is vendégeit. Debrecenben elsőként szalonunkban részesülhet natúr, vegyszermentes hajápolásban beleértve a tartós natúr hajfestést is. A Fodrászatban használt termékek kereskedésünkben megvásárolhatók fodrász és lakossági vásárlóknak egyaránt. Szolgáltatásaink: - kreatív hajvágás - Picasso satír technikák és legmodernebb hajfestő, hajszínező eljárások - Ammóniamentes, tartós natúr dauer - Ultrahangos keratinos hajhosszabbítás a ma létező legmodernebb technikával - Raszta frizura készítése - Fodrászatunkban a haj és a fejbőr egészségi állapotához leginkább illő mosást és kondícionálást végezzük vegyszermentes, gyógynövényalapú natúr Fuente termékekkel. - hajanalízis, szakmai tanácsadás Bejelentkezés, érdeklődés: 06 30 611 6894 Fodrászatban használt termékek: FUENTE: Natúr wellness a hajnak. Professzionális natúr fodrász termékcsalád mely nem tartalmaz ammóniát, parabént és egyéb agresszív detergenseket így vendégeink haját és fejbőrét a legkíméletesebb ápolásban részesítjük. Pur Hair:Hajfestékei egyedülállóan magas fényűek.Styling és Finish termékei a legigényesebb vendégeinket is ámulatba ejtik.

Tomin Zoltán

Tomin Zoltán

A különböző színű hajakra különböző ápolási módszert javaslunk. Nem mindegy, hogy milyen a balzsam, hogy mikor látszik egy lenövés, illetve hogy ismerjük e a megfelelő ősi praktikákat és tapasztalatokat...

Zsidró Tamás

Zsidró Tamás

Fodrász családban nőttem fel. Már kisgyermek koromban belecsöppentem ebbe az érdekes, nyűzsgő életformába. Rengeteget köszönhetek a nagynénémnek és nagybátyámnak, akik rávezettek erre az izgalmas pályára. Perina Péternél kezdtem, aki akkor a legkreatívabb fodrász volt Magyarországon. Első versenyemre ő készített fel. A versenyfodrászat jó tapasztalatszerzés volt, de az én egyéniségemhez nem illet, túl kötöttnek éreztem, és nem tudtam szárnyalni. Pár évre rá viszont kiírtak egy alternatív fodrászversenyt, melyet meg is nyertem. A fodrászversenynek ez a stílusa az, ahol magam előtt is vizsgáztam...

Tuti menü